Αφοί Γκιώκας

Ξύλινες Στέγες και Κατασκεύες

Η Αφοί Γκιώκας δραστηριοποιείται στο χώρο των ξύλινων κατασκευών απο το 1950. Με μια μακρόχρονη ιστορία που ξεκινά απο τον παππού της οικογένειας Δημήτριο Γκιώκα στα ιστορικά Λαγκάδια Αρκαδίας η εταιρεία σήμερα, 3ης πλέον γενιάς, συνεχίζει τη λειτουργία της με τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου για οποιοδήποτε έργο της ανατεθεί.

Με τη συμμετοχή αρχιτεκτόνων και Τεχνικών Εταιρειών το εξειδικευμένο τεχνικό επιτελείο της έχει φέρει εις πέρας πλήθος εργασιών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η αισθητική και η ποιότητα των υλικών κατασκευής καθιστά την εταιρεία Αφοί Γκιώκας πρωτοπόρα, αναγνωρίσημη και καθιερωμένη στη συνείδηση των πελατών της.

Η επιχείρηση καλύπτει μια ευρεία γκάμα στις ξύλινες στέγες & κεραμοσκεπές στις πέργκολες τα ξύλινα σπίτια αλλά και σε πολυσύνθετες ξύλινες κατασκευές μεγάλων ανοιγμάτων όπως ξύλινες πεζογέφυρες, ξύλινες στέγες μεγάλων ανοιγμάτων, καμπυλωτές στέγες γυμναστηρίων – βιομηχανικών κτηρίων – εμπορικών κέντρων.

giokas-office

Βασικές Αρχές Λειτουργίας

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι κατασκευές μας έπειτα απο πλήθος δοκιμών έχουν μείνει ακέραιες σε ακραία καιρικά φαινόμενα (καύσωνας, σφοδρή χιονόπτωση, ανεμοθύελλες)

 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο επιτελείο μας αποτελείται απο αρχιτέκτονες και διακοσμητές που είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμοι να σας προτείνουν τις πιο άρτιες αισθητικά λύσεις.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Με πλήρη γνώση των υλικών και των ιδιοτήτων τους (ξυλεία, μονωτικά υλικά, υλικά επικεράμωσης) σας προτείνουμε τα ιδανικά για τη στέγη σας.

 

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Με έμφαση στους χρόνους κατασκευής και παράδοσης η εταιρεία ακολουθεί αυστηρά χρονοδιαγράμματα εργασιών.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η εταιρεία Αφοί Γκιώκας λειτουργεί με κύριο γνώμονα την απόλυτη σχέση τιμής και ποιότητας, προσαρμοσμένη πλήρως στην υπάρχουσα οικονομική κατάσταση.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με το εξειδικευμένο τεχνικό επιτελείο της φέρνει εις πέρας πλήθος εργασιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Συνεργαζόμενες Τεχνικές Εταιρείες

Εύδρομος ΑΤΕ, ΑΚΤΟΡ, ΤΕΡΚΑΤ, ΤΕΡΝΑ, Αναστηλωτική ΑΤΕ,ΑΡΧΙΚΟΝ ΑΕ