Ξύλινες Στέγες – Κεραμοσκεπές - Σκεπές

Η εταιρία μας κατασκευάζει ξύλινες στέγες – κεραμοσκεπές – σκεπές – σοφίτες μικρών αλλά και μεγάλων ανοιγμάτων.
Με γνώμονα πάντα τις απαιτήσεις του πελάτη μας αλλά και τις κατασκευαστικές ιδιορρυθμίες της κάθε κεραμοσκεπής, παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας με φωτορεαλιστικά σχέδια μέσο Η/Υ (Autocad 2D&3D,3D STUDIO MAX)με πλήρη απόδοση λεπτομερειών.
Έτσι ο πελάτης , που πολλές φορές αδυνατεί να καταλάβει την σύλληψη ιδέας μέσα από κατόψεις, έχει την δυνατότητα να δει και να κατανοήσει το αποτέλεσμα της κεραμοσκεπής – σκεπής της οικίας του.
Κατασκευάζουμε την ξύλινη στέγη – κεραμοσκεπή – σκεπή - σοφίτα πάντα με υλικά άριστης ποιότητας όπως σύνθετη ξυλεία υγρομόνωση με ασφαλτική μεμβράνη 4kg τουλάχιστον, θερμομόνωση dow και τέλος επικάλυψη με κεραμίδια – ασφαλτικά κεραμίδια – πάνελ πολυουρεθάνης εξασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνια κεραμοσκεπή - σκεπή χωρίς προβλήματα.

Επιλεγμένο έργο: Κατασκευή κεραμοσκεπής Βίλας Μίνως Κυριακού Πόρτο Χέλι, Αργολίδας

Πέργκολες - Ξύλινες Πέργκολες - Στέγαστρα

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή της πέργκολας σας με σύνθετη εμποτισμένη ξυλεία σε κατάλληλες διατομές, σουηδική ξυλεία, ξύλα ιρόκο, pich pine αλλά και ξύλα όρεγκον.
Η Πέργκολα μπορεί να κατασκευαστεί στις επιθυμητές σας διαστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν να μετρήσουν το χώρο σας και να σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Η επικάλυψη της ξύλινης πέργκολα σας μπορεί να γίνει με κεραμίδια της αρεσκείας σας, με ασφαλτικά κεραμίδια, με plexiglass, με πανί ακόμα και με Καλαμωτή ώστε η πέργκολα – στέγαστρο σας να ταιριάζει σε εσάς αλλά και στο ύφος σας


Επιλεγμένο έργο: Εξώστης με πέργκολα στην Φολέγανδρο

Ξύλινα Σπίτια-Ξύλινα Φινλανδικά Σπίτια

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό την προκατασκευή αλλά και την τοποθέτηση των ξύλινων σπιτιών αλλά και Φινλανδικών σπιτιών με κορμούς σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες σε οποιοδήποτε μέγεθος και αρχιτεκτονικό ύφος επιθυμείτε.
Το βασικό υλικό που χρησιμοποιούμε για τον φέρων οργανισμό των ξύλινων σπιτιών είναι ξύλο από συγκολλητή ξυλεία. Οι επένδυση των εξωτερικών τοίχων γίνετε με οριζόντιο ή καμπυλωτό σανίδωμα, ενώ οι επένδυση των εσωτερικών τοίχων αλλά και πατωμάτων γίνετε με οριζόντιο θηλυκωτό σανίδωμα Ελάτης
Η πλήρωση των τοίχων γίνετε με ορυκτοβάμβακα για απόλυτη ηχομόνωση ανάλογων κιλών & πάχους που εσείς επιθυμείτε αλλά και τοποθέτηση μεμβράνη εξωτερικά και αναπνέουσα μεμβράνη εσωτερικά των τοίχων για απόλυτη υγρομόνωση-στεγανοποίηση. Όλες οι ενώσεις των ξύλινων στοιχείων του φέροντα οργανισμού γίνονται με κρυφές μεταλλικές συνδέσεις με περαστές βίδες-ροδέλες και τυφλά παξιμάδια

10 λόγοι για να κατασκευάσετε ένα ξύλινο σπίτι

Είναι 100% αντισεισμικό
Οικολογικό & υγιεινό προς το περιβάλλον
Ελεύθερη σχεδίαση
Απόλυτη ηχομόνωση
Απόλυτη θερμομόνωση
Εξοικονόμηση ενέργειας στην θέρμανση
Γρήγορος τρόπος κατασκευής
Μεγάλη διάρκεια ζωής
Ακριβές κοστολόγιο
Καλαίσθητο σε σχέση με ένα σπίτι από μπετο
Οι παραπάνω λόγοι είναι αυτοί που σας παραπέμπουν στο να κατασκευάσετε ένα ξύλινο σπίτι ώστε να ταιριάζει στο δικό σας αρχιτεκτονικό ύφος, στην αισθητική σας αλλά και στα μέτρα σας
Επιλεγμένο έργο:Τριώροφο Ξύλινο Σπίτι - Σύμμεικτη Οικία Στο Βόλο Μαγνησίας

Ξύλινα Σπίτια cob
(Σπίτια φυσικής δόμησης με άχυρο και πηλό )

Έχουμε τις γνώσεις αλλά και την ειδίκευση στην κατασκευή ξύλινων σπιτιών cob ή αλλιώς ξύλινα σπίτια φυσικής δόμησης.
Αν αντικαταστήσουμε το τσιμέντο με τον πηλό καθώς και το σίδερο με το άχυρο τότε έχουμε το σπίτι cob, δηλ με άλλα λόγια ένα απόλυτα φυσικό δομικό υλικό από πηλό, άμμο, νερό και άχυρο, αντίστοιχο του τσιμέντου και του σίδερου.
Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή ενός τέτοιου είδους ξύλινου σπιτιού.
Επιλεγμένο έργο:Ξύλινο Σπίτι cob - Οικία Φυσικής Δόμησης Στο Βόλο

Κιόσκια

Δώστε στιλ αλλά και ομορφύνετε τον κήπο σας κατασκευάζοντας ένα κιόσκι το οποίο ταιριάζει στον χώρο σας στην αισθητική σας αλλά και στα μέτρα σας.

Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε λύσεις μέσα από μια γκάμα φωτογραφιών & σχεδίων διαφόρων τύπων (δίριχτα, τετράριχτα ή πυραμοειδή) αλλά και μεγεθών ώστε να εξυπηρετήσουμε τις δικές σας ανάγκες

Επιλεγμένο έργο: Κατασκευή Ξύλινο Κιόσκι Ύδρα

Ξύλινες Πεζογέφυρες

Η εταιρεία μας ειδικεύεται και στον χώρο των ξύλινων πεζογεφυρών μικρών αλλά και μεγάλων ανοιγμάτων. Μελετούμε πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την λειτουργικότητα αλλά και την μέγιστη απόδοση του προϋπολογισμού της ξύλινης πεζογέφυρας.
Αναλαμβάνουμε την μελέτη τον σχεδιασμό την προκατασκευή και την τοποθέτηση της πεζογέφυρας σε όλη την Ελλάδα

Επιλεγμένο έργο:Ξύλινη πεζογέφυρα στην Λευκάδα

Σχεδιασμός Σε Autocad Παρουσίαση Σχεδίων Σε 2D, 3D, 3Dmax , Φωτορεαλισμός,

Αναλαμβάνουμε την τρισδιάστατη (3D) μοντελοποίηση οποιασδήποτε ξύλινης αλλά και σύμμικτης κατασκευής (στέγη, κεραμοσκεπή, πέργκολα ,ξύλινο σπίτι, ξύλινη πεζογέφυρα).

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε την πλήρη απεικόνιση σε τρισδιάστατη μορφή καθώς και τελική μορφή του κάθε έργου, προσφέροντας έτσι ταχύτατη συνεργασία καθώς και την αποφυγή τυχών λαθών κατά την συνεργασία μας με τον πελάτη

Εκκλησίες, Μνημεία,Μοναστήρια, Διατηρητέα Κτίρια, Τσιμεντενέσεις, Αναπαλαιώσεις, Αναστηλώσεις

Ύστερα από μια μακροχρόνια πορεία 60 χρόνων πάνω στον χώρο των ξύλινων κατασκευών και κεραμοσκεπών έχουμε την εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία στην αναπαλαίωση αλλά και στην αναστήλωση τους.

Έχουμε την δυνατότητα να αναπαλαιώσουμε - να αναστηλώσουμε κεραμοσκεπές - σκεπές - πέτρινες κατοικίες σε νεοκλασικά κτίρια, εκκλησίες, μνημεία, μοναστήρια αλλά και διατηρητέα κτίρια σε όλη την Ελλάδα.

Επιλεγμένο έργο: Αγία Θεοδώρα Μεγαλόπολη Αρκαδία

σκεπή ξύλινη

Βιομηχανικά Κτίρια

Ξύλινα Σπίτια

Ξύλινοι Στάβλοι

Ειδικές ξύλινες  Κατασκευές

Ξύλινα Κτίρια

Κεραμοσκεπές

Γυμναστήρια ΟΣΚ